Hesabım
    Uma Thurman Hollywood Taciz Skandalları Hakkında Ateş Püskürdü!

    Uma Thurman Hollywood'ta yaşanan cinsel taciz skandallarına dair sessizliğini bozdu.

    Uma Thurman Hollywood taciz skandalları hakkında ağır konuştu! Sosyal medya üzerinden bir gönderi paylaşan ünlü Kill Bill yıldızı, kendisinin de taciz kurbanı olduğunu ima etti.

    Birçok hit filmin yapımcılığını üstlenen mega yapımcı Harvey Weinstein'le "Kill Bill" ve "Ucuz Roman" filmlerinde birlikte çalışmış olan oyuncu, sosyal medya paylaşımında özellikle Weinstein'den de bahsetti.

    H A P P Y T H A N K S G I V I N G I am grateful today, to be alive, for all those I love, and for all those who have the courage to stand up for others. I said I was angry recently, and I have a few reasons, #metoo, in case you couldn’t tell by the look on my face. I feel it’s important to take your time, be fair, be exact, so... Happy Thanksgiving Everyone! (Except you Harvey, and all your wicked conspirators - I’m glad it’s going slowly - you don’t deserve a bullet) -stay tuned Uma Thurman

    Uma Thurman (@ithurman)'in paylaştığı bir gönderi ()

    "Yaşadığım için, sevdiğim insanlar için ve başkalarını savunan insanlar için minnettarım. Yakın zamanda kızgın olduğumu söylemiştim. Eğer yüzümdeki ifadeden anlayamıyorsanız, benim de kendi sebeplerim var" diyen oyuncu, herkese mutlu şükran günleri diledikten sonra, "Sen ve iğrenç komplocuların hariç Harvey - bu konu yavaş yavaş ilerlediği için mutluyum - mermiyi hak etmiyorsun" yazdı.

    Geçtiğimiz ay, ünlü yapımcının 20 yılı aşkın zamandır kadın oyunculara tacizde bulunduğu ortaya çıkmış, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Cara Delevingne, Lena Headey ve Ashley Judd gibi pek çok oyuncu konuya dair kendilerinin de kurban olduklarını açıklamıştı. Weinstein skandalının ardından sektördeki cinsel taciz mağdurları öne çıkmaya başlamış ve James Toback, Kevin Spacey, Louis CK, Dustin Hoffman, Ed Westwick ve Sylvester Stallone gibi pek çok ünlü isim taciz iddialarıyla anılmıştı.

    Harvey Weinstein Skandalı Büyüyor, İtiraflar Artıyor!
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top