Hesabım
    “Ant-Man ve Wasp”ın Yeni Teaser'ı Görücüye Çıktı!

    Marvel'ın yeni macerası "Ant-Man ve Wasp"tan yeni bir tanıtım videosu geldi.

    Marvel Sinematik Evreni’nin cep boy kahramanlarının beyaz perdeye konuk olmasına artık sayılı günler kaldı. Reklam çalışmalarına hız veren “Ant-Man ve Wasp”tan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

    2015 yapımı “Ant-Man”in merakla beklenen devam halkasının başrollerini Paul Rudd ve Evangeline Lilly ikilisi üstleniyor. İlk filmde olduğu gibi Peyton Reed’in yönetmen koltuğuna geçtiği yapımda, Michael Peña, Judy Greer, Abby Ryder FortsonDavid Dastmalchian ve Michael Douglas gibi isimler kadroya geri dönüyor. 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Oscar adaylığı bulunan Laurence Fishburne ve Randall Park’ı ise bu filmde ilk defa izleyeceğiz.

    Scott Lang hem süper kahraman, hem de bir baba olmanın zorluklarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalarken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır.

    “Ant-Man ve Wasp” 6 Temmuz’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top