Hesabım
    J.B. Smoove “Spider-Man: Far From Home” Kadrosunda!

    Merakla beklenen yeni Marvel filmi 5 Temmuz 2019’da vizyonda olacak.

    Marvel Sinematik Evreni’nin gelecek maceralarından “Spider-Man: Far From Home” oyuncu kadrosunu genişletiyor. Çekimleri şu sıralarda devam eden filme oyuncu ve komedyen J.B. Smoove dahil oldu.

    Spider-Man olarak Tom Holland, May Hala olarak Marisa Tomei, Ned olarak Jacob Batalon, Michelle Jones olarak Zendaya ve ilk filmin kötüsü Vulture olarak Michael Keaton oyuncu kadrosuna geri dönerken, illüzyonlarıyla kapsamlı suç planlarını gerçekleştirebilen kötü adam Mysterio'ya Oscar adayı başarılı aktör Jake Gyllenhaal hayat verecek.

    Tüm dünyada 880 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel Sinematik Evreni’nin en çok kazanan 7. filmi olan “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ün merakla beklenen devam halkasının yönetmenliğini ilk filmin yönetmeni Jon Watts üstleniyor. “Avengers: Sonsuzluk Savaşı”nda yaşanan malum olaylardan dolayı hikaye detayları henüz bilinmeyen filmin senaryosuna ise Chris McKenna ve Erik Sommers ikilisi imza atıyor. “Spider-Man: Far From Home” ülkemizde 5 Temmuz 2019’da vizyona girecek.

    Filmin kadrosuna yeni dahil olan oyuncu ve komedyen J.B. Smoove’u geçtiğimize sene Jack Black’li “The Polka King” filminde izledik. Başarılı aktörün önümüzdeki aylarda boy göstereceği yapımlar arasında “Uncle Drew” ve “Going Places” filmleri yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top