Hesabım
    "Joker" Filminde Joaquin Phoenix'e Zazie Beetz mi Eşlik Edecek?

    Joker'in Joaquin Phoenix'li beyaz perde uyarlamasında Deadpool'un Domino'su Zazie Beetz'in boy göstereceği iddiaları geldi.

    Joaquin Phoenix'li Joker filmi için Zazie Beetz'in adı geçiyor. Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran Zazie Beetz, anlaşmaya varılması halinde solo Joker filminde boy gösterecek. Detaylar şu an için oldukça gizli tutulsa da, gelen dedikodulara göre Beetz, ileride Gotham'da terör estirecek ve suç prensi olarak anılmaya başlayacak olan Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandıracak. DC Comics'in ikonik karakteri Joker'in suç dünyasına atılmadan önceki yaşamına ışık tutacak olan filmde Beetz'in yer alıp almayacağı henüz kesinlik kazanmadı.

    "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix'in Batman'in ezeli düşmanı olan ikonik karakter Joker'e hayat vereceği film, Felekten Bir Gece'nin yönetmeni Todd Phillips'in imzasını taşıyacak. Toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması olmanın yanı sıra, aynı zamanda uyarı niteliği taşıyan bir hikaye olarak planlanan solo Joker filminin senaryosunu ise Phillips'le birlikte "8 Mil"in senaristi Scott Silver üstlenecek.

    The Wrap'de yer alan habere göre; filmin hikayesi Alan Moore ve Brian Bolland imzalı grafik roman The Killing Joke'tan uyarlanacak. Grafik romanda Joker'i başarısız bir stand-up komedyeni olarak görüyoruz. Şakalarına hiç gülünmeyen ve fakirlikle boğuşan adam, başına gelen kimi talihsizlikler sonucunda aklını yitiriyor ve Gotham'da terör estiren Joker'e dönüşüyor.

    Daha önce Heath LedgerJack Nicholson ve Jared Leto gibi isimler tarafından ikonikleştirilen karakterin şimdiye kadarki beyaz perde yansımalarından daha farklı bir Joker göreceğiz. Merakla beklenen filmin çekimleri sonbahar aylarında başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top