Hesabım
    “Spider-Man: Far From Home” Kadrosuna “Crazy Rich Asians” Transferi!

    “Crazy Rich Asians”ın yıldızı Remy Hii filmin kadrosuna dahil oldu.

    Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen gelecek projelerinden “Spider-Man: Far From Home”un kadrosuna yeni bir isim katıldı. Bu hafta Amerika’da vizyona giren ve eleştirmenler tarafından övgülere boğulan romantik komedi filmi “Crazy Rich Asians”ta boy gösteren Remy Hii filmin kadrosuna dahil oldu. Oyuncuyu hangi rolde izleyeceğimiz açıklanmadı.

    Çekimleri son sürat devam eden “Spider-Man: Far From Home”da Spider-Man olarak Tom Holland, May Hala olarak Marisa Tomei, Ned olarak Jacob Batalon, Michelle Jones olarak Zendaya ve ilk filmin kötüsü Vulture olarak Michael Keaton geri dönüyor. Oscar adayı Jake Gyllenhaal'u kötü adam Mysterio olarak izleyeceğimiz filmde, komedyen J.B. Smoove, Türk asıllı Alman oyuncu Numan Acar, Nick Fury olarak tanıdığımız usta oyuncu Samuel L. Jackson ve Ajan Maria Hill karakterine hayat veren Cobie Smulders da yer alıyor.

    Tüm dünyada 880 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel Sinematik Evreni’nin en çok kazanan 7. filmi olan “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ün merakla beklenen devam halkasının yönetmenliğini ilk filmin yönetmeni Jon Watts üstleniyor. “Avengers: Sonsuzluk Savaşı”nda yaşanan malum olaylardan dolayı hikaye detayları henüz bilinmeyen filmin senaryosuna ise Chris McKenna ve Erik Sommers ikilisi imza atıyor. Film ülkemizde 5 Temmuz 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top