Hesabım
    "Ölümcül Makineler"den Dublajlı Fragman Burada!

    "Ölümcül Makineler"in yeni fragmanı dublajlı versiyonuyla yayınlandı.

    Ölümcül Makineler'den dublajlı fragman geldi. “Yüzüklerin Efendisi”, “Matrix” ve “Transformers” gibi film serileriyle tanıdığımız başarılı aktör Hugo Weaving, Berlin'den ödüllü İzlandalı oyuncu Hera Hilmar ve Misfits'in Nathan Young'ı Robert Sheehan'lı kadrosuyla göz kamaştıran aksiyon-macera filminin yönetmen koltuğunda ise ilk filmine imza atan Oscar ödüllü görsel efekt uzmanı Christian Rivers oturuyor.

    Medeniyet, büyük bir olayla yıkıldıktan binlerce yıl sonra insanlık yeni bir yaşam biçimine adapte olmuştur. Devasa hareketli şehirler dünyada dolaşarak kendilerinden güçsüz kasabaları yağmalamaktadır. Londra'nın küçük şehirlerinden birinin Alt Katman’ından gelen Tom Natsworthy, tehlikeli kaçak Hester Shaw'la karşılaştıktan sonra hayatta kalabilmek için savaşmaktadır. Yollarının kesişmesi beklenmedik olan bu ikilinin kurduğu ihtimal dışı ortaklık, dünyanın kaderini değiştirecektir.

    Yüzüklerin Efendisi” ve “Hobbit” serileriyle tanıdığımız üç Oscar ödüllü usta yönetmen Peter Jackson’ın senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği filmde Aaron JacksonRonan RafteryStephen LangJihaeMenik GooneratnePatrick MalahideColin SalmonPatrick Malahide ve Rege-Jean Page gibi isimler de yer alıyor. Filmin müziklerinde ise “Mad Max: Fury Road”, “Deadpool” ve “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” gibi filmlerin müziklerine imza atan Hollandalı besteci Junkie XL'ın imzası var.

     “Ölümcül Makineler” ülkemizde 7 Aralık’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top