Hesabım
    Danny Boyle İmzalı “Yesterday”den İlk Fragman Geldi!

    Himesh Patel ve Lily James’li “Yesterday”in ilk fragmanı yayınlandı.

    Trainspotting”, “Milyoner” ve “127 Saat” gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü yönetmen Danny Boyle’un yönetmenliğini üstlendiği “Yesterday”den ilk fragman ve poster görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Damned” dizisiyle tanınan Himesh Patel, “Tam Gaz” ve “Sindirella” filmlerinin yıldızı Lily James, “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”ndaki performasıyla çok konuşulan Ana de Armas, iki Emmy ödüllü Kate McKinnon, dört Grammy ödüllü müzisyen Ed SheeranJoel Fry ve Camille Chen gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu ise “Dört Nikah Bir Cenaze”, “Zamanda Aşk” ve “Aşk Her Yerde” gibi filmlere imza atan Oscar adayı senarist Richard Curtis kaleme alıyor.

    Jack Malik, küçük bir İngiliz kasabasında yaşayan ve ünlü olma hayalleri yavaş yavaş suya düşen bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Ancak her şey kötü gitse bile çocukluğundan beri yanında olan en yakın arkadaşı Ellie onu sonuna kadar desteklemeye devam eder. Tüm dünyada elektriklerin gittiği gizemli bir olay sırasında bir kaza geçiren Jack uyandığında şoke edici bir gerçekle yüzleşir: Dünyadaki kimse The Beatles grubunun varlığından haberdar değildir. Durumdan faydalanmaya karar veren Jack gelmiş geçmiş en iyi müzik grubunun şarkılarını kendisininmiş gibi söylemeye başlar. Amerikalı bir temsilci olan Debra’nın da yardımıyla şöhret basamaklarını hızla çıkar. Ancak yıldızı parladıkça, her zaman ona inanan Ellie’yi kaybetmeye başlar. Eski hayatından uzaklaşan Jack, geç olmadan ait olduğu yere geri dönmeli ve tek ihtiyacının aşk olduğunu kanıtlamalıdır.

    “Yesterday” ülkemizde 28 Haziran tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top