Hesabım
    “Black Panther”ın Yıldızı Letitia Wright “Death on the Nile” Kadrosunda!

    Devam filmi “Death on the Nile” kadrosunu genişletiyor.

    55 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 352 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atan 2017 yapımı “Doğu Ekspresinde Cinayet”in merakla beklenen devam halkası “Death on the Nile” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. “Black Panther”ın Shuri’si olarak yıldızı parlayan, “Black Mirror” dizisinin “Black Museum” bölümüyle Emmy’e aday gösterilen genç aktris Letitia Wright filmin kadrosuna dahil oldu.

    Beş Oscar adaylığı bulunan başarılı aktör ve yönetmen Kenneth Branagh’ın başrolünü ve yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Beni Adınla Çağır”ın Altın Küre adayı yıldızı Armie Hammer, DC Sinematik Evreni’nin Wonder Woman’ı Gal Gadot, “Killing Eve” dizisiyle yükselişe geçen Jodie Comer ve bu sene “Soğuk İntikam”da izlediğimiz Tom Bateman yer alıyor. Filmin senaryosunu ise ilk filme de imza atan, “Logan: Wolverine”, "Yaratık: Covenant" ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” gibi filmlerin senaristi Oscar adayı Michael Green kaleme alıyor.

    Agatha Christie’nin 1937 tarihli dedektiflik romanı “Nil'de Ölüm”, Mısır'da tatil yapmakta olan dedektif Hercules Poirot'nun, ölümcül bir sona ulaşan bir aşk üçgeninde kimin katil olduğunu çözmeye çalışmasını konu ediniyor. Hatırlayanlar olacaktır ki, “Doğu Ekspresinde Cinayet”in sonu da bu olaya bağlanıyordu.

    “Death on the Nile” ülkemizde 2 Ekim 2020 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top