Kadıköy Boğası

] spoiler:
Mert H
Mert H

26 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Puanlamalarına bakmadan izleme gafletinde bulundum, keşke baksaydım. Rezalet ötesi, çöpe atacak vaktiniz varsa..
Aminoğlu
Aminoğlu

15 Şubat 2026 tarihinde eklendi
Çok kötü hiç beğenmedim.
Emir Ali Balkış
Emir Ali Balkış

8 Şubat 2026 tarihinde eklendi
BİRAZ FİLME DESTEK PUANI YÜKSELTELİM ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
turk askeri60
turk askeri60

12 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Şiddet, hakaret ve küfür içeren herhangi bir yorumun yayınlanmayacağını hatırlatmak isteriz. Eğer film hakkına sürprizbozan/spoiler veriyorsanız lütfen 'spoiler' butonunu kullanınız. Kullanım Koşulları'na uymayan eleştiriler yayından kaldırılacaktır.
Anlayışınız için teşekkürler.

"Eleştirimi yayınla" butonuna bastığınızda Kullanım Koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.
ARİF ARDA
ARİF ARDA

14 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Bu nasıl filim telefonları cektiniz kuscammmmmmmmmmmmmmmmmpornuuuupiskolojimubozulduuuuuuu izlemeyin
Endemik Mikrop
Endemik Mikrop

12 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Çok felaket derecede kötü, sırf bir kişinin üstünden para kazanılmak için yapılmış peki ya sonuç ne? Tabii ki de sanata ihanet...
Emirhan
Emirhan

6 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Bu filmi sinemada izlemek için para veren herkes maldır böyle bir projere para kazandırttınız yazık
Tofaşçı Omlet
Tofaşçı Omlet

5 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Fragmanı izledim filme zaten gitmedim Allah bu filmi çekenleri bildiği gibi yapsın utanıyorum bu ülkeden 冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷冷
11September
11September

5 Eylül 2025 tarihinde eklendi
berbat berbat berbat berbat berbat berbat berbat berbat berbat berbat berbat berbat berbat berbat berbat
Keremkarakas337
Keremkarakas337

4 Eylül 2025 tarihinde eklendi
GÖZLERİME İNANAMIYORUM CİDDEN İNSANLIK TARİHİNİN EN BÜYÜK İCADI BU FİLM OOWWWWW SSHHIITTTTT IM TELLIN YOU MAN
Mehmet ÇIKIN
Mehmet ÇIKIN

4 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Bu filmi yapan yapımcılığını üstlenen kardeş bu mu lan vizyonun. Sinemacı mısın sen? Türk sineması böyle mi gelişecek? Ne bir olay örgüsü var ne bir oyunculuk. Zihinsel engelli bir bireye yapılmış bir istismardan fazlası değil. Ülkede aman diyeyim asla emek veren kazanmasın ha, mazallah emek verilerek de iyi işler yapılabileceğini falan farkedersiniz. Rezilsiniz.
CAPO DiTuttiCappi
CAPO DiTuttiCappi

3 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Bence güzeldi tatlı bir film olmuş c.
Doğukan Ağgül
Doğukan Ağgül

İyi spoiler:
Ahmet
Ahmet

3 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Bu filmi çeken yönetmen prim kasan biridir hiç emek yok hayatımda izlediğim en kötü filmdir soguttunuz insani