Hesabım
    Cristin Milioti "The Penguin" Dizisinin Kadrosuna Katıldı

    Colin Farrell'ın başrolde yer alacağı "The Batman" spinoff'unun oyuncu kadrosuna eklenen ilk isim Cristin Milioti oldu.

    Beyazperde

    "How I Met Your Mother", "Palm Springs", "The Wolf of Wall Street" gibi yapımlardan tanıdığımızı Cristin Milioti, "The Batman" spinoff dizisi "The Penguin"de Colin Farrell ile başrolü paylaşacak.

    Matt Reeves'in yönettiği "The Batman"de Gotham savunucusu kara şövalyeyi Robert Pattinson canlandırırken, Batman'in ezeli düşmanlarından biri olan Penguen karakterine de Colin Farrell hayat verdi. Filmden hemen sonra, bu karaktere odaklanan bir dizi yapılacağı duyuruldu ancak projeyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmadı.

    Colin Farrell geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda, dizinin "The Batman"in finalinden yaklaşık bir hafta sonra başlayacağını yani hala sular altında olan bir Gotham göreceğimizi ve dizinin 6 ya da 8 bölüm süreceğini belirtmişti.

    "The Penguin" dizisiyle ilgili ilk büyük gelişme ise Cristin Milioti'nin kadroya eklenmesi oldu. Milioti dizide, Carmine Falcone'nin (John Turturro) kızı Sofia Falcone karakterine hayat verecek. Sofia'nın, babasının güç kaybı sonrasında Gotham'ın kontrolü için Penguin ile mücadele etmesi dizinin ele alacağı konulardan biri olacak.

    Dizinin senaryosunu Lauren LeFranc (Agents of SHIELD, Chuck) kaleme alıyor. İlk iki bölüm Craig Zobel (Mare of Easttown) tarafından yönetilecek. İki isim aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak Matt Reeves, Colin Farrell ve Dylan Clark'a eşlik ediyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top