Hesabım
    Popüler Dizi Yargı'nın Yeni Bölümünde Neler Olacak?

    Yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

    Kanal D’de reytin rekorları kıran, Ay Yapım imzalı ve her pazar izleyiciyle buluşan popüler dizi Yargı, 9 Ocak Pazar akşamı 15. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünün tanıtım videosu yayınlandı ve neler olacağına dair ilk bakışı atmamızı sağladı. İzleyicileri ekran başına toplayan Yargı’nın yeni bölümü için geri sayım başladı. Ceylin'e tutuklama kararı çıkan dizide Ilgaz, Ceylin’in masumiyetini kanıtlamak için büyük bir uğraş veriyor.

    Bu sırada Yekta, Ilgaz’ı çifte standart uygulamakla suçluyor. Ilgaz’ın, Ceylin’i korumak için yaptığı hamleler iş arkadaşları arasında da ses getiriyor. Kızını cezaevine giderken gören Gül, adeta yıkılıyor ve anne kızın yaşadıkları fragmanda epey yer kaplıyor. Merdan ve Seda’nın karşılaşması dizinin gergin atmosferini artırırken, Ceylin’in isyanı büyük üzüntü yaşatacak gibi duruyor. Ilgaz'ın Ceylin'e ilan-ı aşk etmesi ve yanında olacağını söylemesi en dramatik anlardan biri olarak göze çarpıyor. 

    Dizinin başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Kısa bir zorunlu ara veren Yargı, bu pazar ekranlara dönüyor. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Yargı’nın kadrosunda ayrıca, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

    ‘Yargı’nın 15. bölümü 9 Ocak Pazar, saat 20.00’de Kanal D ekranlarında!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top