Hesabım
    İddialı Drama Poke Face'in Kadrosuna Yeni İsimler

    Dizi için dört yeni isim açıklandı

    Jack Guy/ Chelsea Lauren/Mike Coppola/Andrew Parsons

    Poüler isimlerden Ron Perlman, Oscar adayı oyuncu Nick Nolte, genç yetenek Charles Melton ve yıldız isim Tim Blake Nelson, yaklaşmakta olan iddialı Peacock serisi “Poker Face”in kadrosuna katıldı. Perlman (“Sons of Anarchy”, “Hellboy”), Nolte (“Warrior”, “Graves”), Melton (“Riverdale”, “American Horror Stories”) ve Nelson (“Watchmen”, “The Ballad of Buster Scruggs ”) şovun zaten geniş olan kadrosuna katılan son isimler oldular.

    Natasha Lyonne, adı daha önce açıklanan oyuncularla birlikte oyuncu kadrosunda liderlik edecek. Bu isimler arasında Adrien Brody, Audrey Corsa, Benjamin Bratt, Chloe Sevigny, Danielle MacDonald, Dascha Polanco, Ellen Barkin, Jameela Jamil, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Lil Rel Howery, Niall Cunningham, Nicholas Cirillo, S. Epatha MerkersonSimon Helberg ve Tim Meadows yer alıyor. Bilgiler, prosedürel bir format olacağını ve Lyonne'nin karakterinin her bölümde farklı cinayetleri çözmek için çalıştığını göreceğini söylüyor.

    Konuyla ilgili daha fazla ayrıntı ve her oyuncunun oynayacağı karakterler gizli tutuluyor. “Poker Face”, Mart 2021'de Peacock'tan 10 bölümlük bir sipariş aldı. Johnson, diziyi yarattı ve baş yapımcılığı T-Street Productions aracılığıyla yaptı. Lyonne, Animal Pictures adı altında baş yapımcılığın yanı sıra, Animal Pictures'tan Maya Rudolph ve Danielle Renfrew Behrens ile ortak yapımcılık yapıyor.

    Bu yeni projede, Nora ve Lilla Zuckerman, baş yapımcı ve ortak showrunner olarak görev yapıyor. T-Street'ten Ram Bergman ve Nena Rodrigue de baş yapımcılar. MRC Television stüdyo olarak hizmet verecek ve yapımcılık yapacak. MRC, T-Street'te hem film hem de televizyona dair ilk bakış anlaşması olan bir yatırımcı olarak dizinin arkasında yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top