Hesabım
    Paylaşılan Sinopsise Göre, Matrix Daha Güçlü ve Daha Tehlikeli

    Filmin ilk resmi özeti paylaşıldı

    Yeni bir Matrix Resurrections özeti, Matrix'in eskisinden daha güçlü ve daha tehlikeli olduğunu ortaya koyuyor. Yapımcı, yardımcı yazar ve yönetmen Lana Wachowski'nin yakında çıkacak olan filmi, onun ve kız kardeşi Lilly'nin 1999-2003 yılları arasında yayınlanan Matrix üçlemesinin devamı niteliğinde. Matrix Resurrections'ın 22 Aralık'ta hem sinemalarda hem de HBO Max'te yayınlanması planlanıyor.

    Orijinal üçlemenin son filmi The Matrix Revolutions, ana karakter Neo'nun (Keanu Reeves) makineler ve insan şehri Zion arasındaki barışı sağlamak için kendini feda etmesiyle sona erer ve bunun sonucunda Matrix'te tutulan her insana, eğer isterlerse, ayrılma şansı sunulur. Ancak, uzun zamandır beklenen devam filminin ilk fragmanı, Reeves'in karakterinin önceki adı Thomas A. Anderson'la sıradan bir hayat yaşadığını ve görünüşte ne olduğunu hatırlamadığını gösteriyor. Bunun nasıl gerçekleştiği şu anda bilinmiyor ama ilk kliplerde gösterilenlerin ne kadarının gerçekte göründüğü gibi olduğuna dair teoriler sıklıkla konuşuluyor.

    Şimdi, Warner Bros. tarafından paylaşılan resmi bir The Matrix Resurrections özeti, Neo'nun aslında sanal gerçeklik hapishanesine geri döndüğünü ortaya koyuyor. Bay Anderson, bir kez daha kendi gerçekliğinin doğası hakkında cevaplar aramaya karar vermek zorunda kalacak. İşte sinopsis: " İki gerçekliğin (gündelik hayat ve ardında yatan şey) dünyasında Thomas Anderson bir kez daha beyaz tavşanı izlemeyi seçmek zorunda kalacak. Seçim, bir yanılsama olsa da her zamankinden daha güçlü, daha güvenli ve daha tehlikeli olan Matrix'e girip çıkmanın tek yoludur."

    The Matrix Resurrections'ta neler olabileceğine dair hayran teorilerinin anahtarı oyuncu seçimi kararları. Çünkü seriye geri dönen tek oyuncu Reeves değil. Carrie-Anne Moss, Trinity rolünü yeniden canlandırıyor, ancak şimdiye kadarki görüntüleri onun ve Neo'nun birbirlerini hatırlamadığını kanıtlıyor ve kimliğinin doğruluğuna dair spekülasyonlara yol açıyor. Ayrıca, 1999 yapımı orijinal filmde yer alan Morpheus, daha genç halde yer alıyor gibi duruyor ve Yahya Abdul-Mateen II oynuyor. Jada Pinkett Smith'in Niobe'si ve Lambert Wilson'ın canlandırdığı Merovingian da yeni filmde yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top