Hesabım
    Netflix Türkiye’den Black Mirror’a Özel Paylaşım!

    Netflix’in Türkiye hesabı, bugün prömiyer yapan Black Mirror için özel bir video paylaştı

    Netflix

    Netflix Türkiye, bugün dördüncü sezonuyla izleyicisi karşısına çıkan popüler bilim kurgu serisi Black Mirror’ın prömiyerine özel bir video yayınladı.

    Platformun sosyal medya hesaplarından yayınlanan video, Black Mirror’ın farklı bölümlerine ait kesitleri Vladimir Putin, Mark Zuckerberg, Nusret ve Sadettin Teksoy gibi ünlü isimlerin görüntüleriyle bir araya getirip geçtiğimiz yıla hızlı bir bakış atarken yeni yıl için de geri sayım başlatıyor.

    Black Mirror’ın prömiyer yaptığı bugün yaşanan bir diğer hadise ise günün erken saatlerinde Ekşi Sözlük’te gerçekleşti ve sözlüğün gündemine oturdu. Bazı sözlük yazarlarına iamwaldo adlı bir yazardan mesaj gönderildi ve mesajda “Yaptıklarını biliyoruz. Bizim neler yapacağımızı da izle ve gör” yazıyordu. Mesaj, sözlükte farklı başlıklar altında tartışılmaya başlandı ve yazarın mahlası olan “iamwaldo” kelimesinin, Black Mirror’ın ikinci sezonundaki “The Waldo Moment” adlı bölümle bağlantılı olduğu öne sürüldü. Bunun üzerinden yazarın mesajlarının Netflix Türkiye için hazırlanan bir reklam çalışması olup olmadığı tartışmaları başladı. Konuyla ilgili Netflix Türkiye cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top