Hesabım
    "Olanlar Oldu" Filmi Sinemalarda!

    Ata Demirer ve Tuvana Türkay'ın başrolleri paylaştığı "Olanlar Oldu" filmi vizyona girerken, filmin detaylarına ve Tuvana Türkay'ın kariyerine göz attık!

    Büyük bekleyiş sona erdi! Son olarak 2015 yılında Niyazi Gül Dört Nala ile seyircilerinin karşısına çıkan Ata Demirer'in yeni filmi Olanlar Oldu nihayet vizyonda! Filmin seyircilerle buluşması şerefine filmin güzel oyuncusu Tuvana Türkay'ı kariyerini bu sefer videomuzda yakın markaja aldık!

    Başrolde boy göstermenin yanı sıra senaryoya da imzasını atan Demirer'in, Eyvah Eyvah serisi, Berlin Kaplanı ve Niyazi Gül Dörtnala gibi yapımlarda birlikte çalıştığı yönetmen Hakan Algül bir kez daha yönetmen koltuğunda oturuyor. Demirer'in başrolü Tuvana Türkay ile paylaştığı filmin kadrosunda Salih KalyonÜlkü DuruSeda GüvenRenan Bilek ve Toprak Sergen gibi isimler yer alıyor.

    Filmin konusu : 

    Zafer ve annesi Döndü Hanım Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hala evlenmemiş olmasına üzülen Döndü, bu gidişata son vermek için harekete geçer. Bu esnada mütevazı teknesinin sorunlarıyla boğuşan Zafer’in yaptığı mavi turda olanlar olur! Zafer ünlü dizi oyuncusu Aslı ile tanışır ve ikili arasında önüne geçilemez bir çekim başlar. Ancak Aslı Döndü Hanım'ın ideal gelini olabilecek midir? Mehtap'ın babası İbrahim'in sinsi planları da Zafer ve ailesinin peşini bırakmayacaktır. Tüm bunların üstüne Aslı'nın eski sevgilisi dde tatile dahil oluverir! Bu tatilde aşk, komedi ve talihsizlikler birbirini kovalayacaktır!

    Filmin seansları için tıklayın!

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top