örümcek çok yaşa örümcek çok yaşa seviyoz biz örümceği sevmiyenler aradan çekilsin bence . Şaka Şaka ama örümcek adam bir başka sadece kaçan suçluları kovalamıyor kendi yaşamınnda peşinden koşuyor dikkatli izlerseniz aslında sizin benim gibi bir adam hatta daha bile beter bir yaşantısı var HER ZAMAN YALNIZ, HERZAMAN ÜZGÜN, HER ZAMAN KORKUYOR, :HERZAMAN PİŞMAN, HERZAMAN İNSAN
tadında bırakılmalı lafına katılmıyorum arkadaşlar. Örümcek adam ve bu tür filmler zaten çizgi DİZİ uyarlamalarıdır. kaliteli olsun Spiderman 20 ye giderim.
Örümcek adam 3 ve ondan sonraki 17 film :) para kazanma kargısından sıyrılmış güçlü filmler olursa Çekilebildiğine çekilsinler.
Spider-man filmlerinin en önemli özelliklerinden biri kimliğini kimselerin bilmemesidir. Daha 2.filmden Spider-Man'in Peter Parker olduğunu herkes öğrendi. Ben de zannetmiyorum ki seriyi öyle uzatsınlar. Bu son film olabilir.
slm .ben herşeyden önce bir spiderman fanatiğiyim.sam raimi'nin çektiği bu iki filmi beğeniyorum beğenmesine fakat.belki biraz daha iyi olabilirdi filmler.ama olsun filmler tüm dünya tarafından beğenildi ve çokta güzel gişe yaptılar.uzatmayım bende diğer arkadaşların fikirlerine katılıyorum serinin 5.6.7. 31.çekilsin zevlede seyrederim vallahi.raimide iyi kıvırdı bu işi ayrıca.3.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
evet vencede spider man denince venom akla gelio ilk ama sunu solemeliyim ki iki filmde cok vasattı bana göre.özellikle ikinci film tam bir faciaydı sıkıntıdan patladım umarım bu 3.film diger ikisine benzemez ve guzel olur
Hey arkadaşlar!Biliyorum Spiderman'ı çok seviyorsunuz.Ben de öyle...Ama biraz gerçekçi olun filmler o kadar da güzel değildi yani bence de oyuncular iyi seçilmemiş.Öncelikle Peter Parker'ın uzun boylu ve kaslı olması gerekirdi ve Tobey Maguire de hiç öyle biri değil.Ayrıca Kirsten Dunst'ın da Mary Jane kadar güzel ve çekici olmadığı oratda.Yine de umarım 3. film daha başarılı olur. Yoksa çizgi filmlerini izlemek benim için daha zevkli olacak.
Ne olursa olsun nasıl olursa olsun ben bir tek şey bilirim örümcek-adam dünyada gelmiş geçmiş en düzgün ekrana yansıtılan çizgiroman kahramanıdır.İlkelerinden ödün vermeden çakilen bu filmde tüm karakterler oturmuştur.Daha iyisi olamazdı.Peter Parker ın yüz ifadelerindeki tüm duyguları seyirci yakalayabiliyor ve hiçbir şekilde anlamsızlık oluşturmuyor.Mary jane e gelince oda tatlı yüz ifadesi ve sexy vücuduyla gerçekten hikayenin es-geçilemeyecek kahramanlarındandır.Zaten hikayede anlatılan tüm olayları oyuncular oyunculuklarıyla gerçekten seyirciye kesintisiz bir şekilde aktarıyor.Bunun altında herhangi bir olumsuzluğun olmasının imkanı yoktur.İlk iki filmden sonra bu filmin tutmasının çok önemli oldugunu bu filmi yapanlar çok iyi biliyorlar.Bence üçüncü film her ikisindende kaliteli olacak.Yanlış anlamayın her birinin yeri başka ama kalite babında üçüncü film daha başarılı olacak.Bunun bir tek sebebi de yapımcı ve yönetmenlerin hırsı kabiliyeti ve teknolojinin devamlı ilerlemesidir.Umarım kendilerinin utandıracak birşey yapmazlar.
Spiderman filmlerini güzel buluyorum ama şuda kabul edilmeliki, çizgiromandan ekrana geçirilirken çok değişiklik yapıldı. En başta peter parker karakterinin komik ve espritüel mizacı tamamen ezik ve zavallı çocuk imajına dönüştü. Ağ atma meknizması yerine ağların koldan çıkması gibi detaylarda bir araya gelince, spiderman ler güzel filmler, ama 'Kusursuz!'dan çok uzak çizgiroman uyarlamalarıdır...
örümcek adam 1 in sinemasına gittiğimde çok iyi bir film olduğunu görmüştüm.bu nedenle 2. filmin sinemasına koşarak gittim.ama gittikten sonra kendime''boşuna koştum yaf'' dedim.film o kadar da iyi değildi.bu nedenle umudum 3. filmde inşallah güzel bir film yaparlarda 2. filmdeki gibi birhayal kırıklığına uğramam
örümcek-adam ve daha şokundan kurtulamadan ikincisini seyrettigimde o eski siyah-beyaz kara kalem çizimli kitabı tekrar içimde hissettigimdir.Tek kaygım Venom'un nasıl beyazperdeye aktarılacagı idi.onuda zaman göstericek.....(ne zaman x-men spideman'de yada spiderman x-men'de misafir olucak merak ediyorum)
Ben de bir Spider Man hayranıyım.3. filmi de sabırsızlıkla bekliyorum fakat daha fazla dayanacak gücüm kalmadı.Aslında ben sadece spider man hayranı değilim.Böyle fantasik çizgiroman uyarlamalarına bayılıyorum.Ve bu filmler olmasa belki de sinemanın kapısından 1-2 kereden fazla içeri girmezdim.Çünkü bizim sinemamızda böyle güzel uyarlamalar yer almıyor.Cüneyt Arkın ın Dün. Kur. Adam filmi gerçekten çok saçma ama onun yapmaya çalıştığı bizim sinemamızada batı daki bu fantastik filmleri getirmekti bence.Belki de şu devirde Cüneyt Arkın genç yaşlarıyla olsaydı bizimde bir spider man imiz olabiirdi.Neden bizim sinemamızda böyle uyarlamalara yer yok.
bu filmin bir ve ikisini defalarca izledim ve her izlememde gerçekten çok keyif aldım umarım üçüncüsüde böyle keyif verici olur, bunu zaman gösterecek sabırsızlıkla bekliyorum...
arkadaslar hepınızı anlıorum hemen hemen herkes spıder man ın kısılıınden soz edıor ve şikayetcıler tmm 1. seriyi ve2.yı izlediimde bende memnun kalmadım ama sonra oturup dusunduunde boyle olması daa ii cünku filmı derınlestırmek(yanı daa surukleyıcı)icin yapmıs olabılırler dusunsenıze spıder man hicbırseı cıddıye almıo gıdıo dovusuo bı kac esprı yapıo o kadar bence cok ii