Hesabım
    Alessandro Nivola, Sony’nin ‘Kraven the Hunter’ Filminin Kadrosunda

    Çizgi roman uyarlaması 2023 yılında gösterimde olacak

    Alexander Cody Nguyen / GQ

    Alessandro Nivola, “Sopranos”tan süper kahraman evrenine geçiş yapıyor. Nivola, Aaron Taylor-Johnson, Russell CroweAriana DeBose ve Fred Hechinger'in oynadığı Sony'nin “Kraven the Hunter” filminin kadrosuna katıldı. Sony Pictures'ın “Spider-Man”, “Venom” ve “Morbius” filmlerini içeren Marvel karakterlerinden oluşan evreninin en yenisi “Kraven the Hunter”, 13 Ocak 2023'te sinemalarda gösterime girecek.

    Taylor-Johnson, Marvel'ın en ikonik anti kahramanları arasında yer alan ve Spider-Man'in en zorlu düşmanlarından biri olan Kraven'ı canlandırıyor. Nivola'nın filmin kötü adamını oynayacağı ve Crowe'un da aynı şekilde belirtilmemiş bir rol oynayacağı bildiriliyor. DeBose, Kraven'in sevgilisi olan bir vudu rahibesi karakteri Calypso rolünde yer alacak. 

    Karakter, ilk olarak 1980'lerin başında "Örümcek Adam" çizgi romanlarında Marvel'in zihin kontrolünün gücüne sahip genç web-slinger'ın bir rakibi olarak ortaya çıktı. “Kraven the Hunter”, J.C. Chandor tarafından yönetiliyor ve yapımcılığını Avi Arad ve Matt Tolmach'ın üstlendiği 2014 yapımı “A Most Violent Year”ın ardından Nivola ile yapımcı arasında yeniden bir araya gelmeyi işaret ediyor. Art MarcumMatt Holloway ve Richard Wenk senaryoyu yazdı.

    Nivola, en son Dickie Moltisanti rolüyle “Sopranos” prequel filmi “The Many Saints of Newark”ın başındaydı. Oyuncu, diğerleri arasında “Amerikan Hustle” ve “Disobedience”taki çalışmaları ile de tanınır. Daha sonra, 12 Mart'ta SXSW'de gösterime girecek olan Jeff Baena'nın yönettiği komedi “Spin Me Round”da Alison Brie'nin karşısında yer alıyor. Yakında, David O. Russell'ın son filminde görülecek

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top