Hesabım
    Christopher Nolan'ın "Tenet"inden Set Videosu!

    Christopher Nolan'ın yeni filmi "Tenet"ten set videosu var.

    Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'ten gizli çekim bir set ideosu geldi. Batman BeginsThe Dark Knight, YıldızlararasıBaşlangıç ve son olarak savaş filmi Dunkirk ile seyircilerin karşısına çıkan usta yönetmen Nolan'ın yeni filminden gelen set videosunda, zamanda geriye gidiliyormuş gibi bir görüntü var. 

    Gelen set videosunda filmin başrolünü üstlenen yakışıklı oyuncu Robert Pattinson'i göremiyoruz. Sinemanın yeni Batman'i olarak sektörde bolca konuşulan, Alacakaranlık Efsanesi ile yıldızı parlayan Robert Pattinson'ın yanı sıra filmin kadrosunda yer alan; BlackKklansman'ın yıldızı Andre HollandGuardians of The Galaxy 2WidowsEverestMuhteşem GatsbyCloverfield ParadoksuThe Night Manager'da karşımıza çıkan güzel yıldız Elizabeth DebickiMalcolm X'te karşımıza çıkan ve Love Beats Rhymes, Monsters and MenThe Old Man & The Gun gibi filmlerden, Ballers dizisi ve Akademi ödüllü Karanlıkla Karşı Karşıya filminden tanıdığımız John David Washington da videoda görünmüyorlar.

    Ayrıca filmin genişleyen oyuncu kadrosunda usta sinema ve tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Kenneth Branagh; Kick-Ass, Anna Karenina, Nowhere Boy, Nocturnal Animals gibi yapımlardan tanıdığımız Aaron Taylor Johnson; Nolan'ın Batman filmlerinin Alfred'i usta oyuncu Michael CaineClemence Poesy ve Dimple Kapadia yer alıyor. Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni projesi "Tenet"in besteleri ise Ludwig Göransson'e emanet edildi. Besteci bilindiği üzere Black PantherCreedFruitvale StationCommunity gibi yapımların müziklerinin yaratıcısı olmuştu. Ayrıca sanatçının Star Wars spin-off dizi projesi The Mandalorian'ın da müziklerini bestelemesi bekleniyor.

    Yaklaşık olarak yedi ayrı ülkede çekimlerinin yapılacağı söylenen "Tenet"in üç film süresi uzunluğunda olabileceği duyurulmuştu. Bu duyuruyu, senaryosunu okuması için bir odaya kapatılan Robert Pattinson yapmış ve senaryo hakkındaki şaşkınlığını gizleyememişti.225 milyon dolarlık dev bir bütçeyle çekilen filmin konusu hala sır gibi saklanıyor. "Uluslararası casusluk dünyasında dönen bir aksiyon destanı" olarak tanımlanan filmin geniş konusu için biraz daha bekleyeceğiz.

    Nolan'ın Dunkirk'ten sonraki ilk filmi olacak olan "Tenet" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 17 Temmuz 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top